пʼятниця, 20 листопада 2020 р.

                                                                                                                         

                                                                                       За Україну нас вбивають, брате мій!

    "За Україну нас вбивають, брате мій !". Під такою назвою напередодні Дня революції  Гідності та Свободи, яке відзначають 21 листопада Чернівецькому вишому професійному училищі радіоелектроніки вихователь  Яковишина К. П організувала  в програмі Zoom онлайн конференцію   із здобувачами освіти  , які проживають у гуртожитку  з гідно плану роботи.
Метою конференції було сформувати знання про історію свята, стимулювати прагнення до глибшого і детальнішого вивчення молоддю історії нашої держави, ознайомити з героїчними сторінками історії українського народу, вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.                     
Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян - справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною - ціною людських втрат. 






Немає коментарів:

Дописати коментар