четвер, 25 квітня 2024 р.

Інформаційно практичний захід за участю працівниів ГУ ДСНС України в Чернівецькій області.



    
 Відповідно до плану заходів місячника охорони праці та безпеки житєдіяльності  в  Чернівецькому вищому професійному училищі 25 квітня 2024 року відбувся інформаційно практичний захід за участю працівниів ГУ ДСНС  України в Чернівецькій області.

     На початку фахівці нагадали здобувачам освіти (групи №15,11,13,16, 17,1)  про дії на випадок пожежі, продемострували  засоби індивідуального захисту,  розширили уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення.   Було  надано  можливість  кожному    учню  училища  самостійно  потренуватись  погасити  вогнегасником  полум’я. Представник ГУ ДСНС розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Здобувачі відпрацювали на практиці отримані навички, тобто одягнули спеціальний костюм пожежника.
    Працівниками ДСНС  було  проведено  навчання  по  правилам  користування  порошкового   вогнегасника  і  практично  продемонстровано  дію  вогнегасника  при  локалізації   умовної  пожежі. 









Немає коментарів:

Дописати коментар